Puppies buried alive in Spain rescued

0
Puppies buried alive in Spain now rescued Credit: Facebook video Still

FIREFIGHTERS have rescued five puppies that appeared to have been buried alive in Spain. 

According to a local animal protection society a girl walking along a road in Alguaire (Lleifa) gave the warning after hearing some barking. She could just about see one of the pups through a deep crack in the ground. 

-- Advertisement --

Firefighters from Almenar Station (Lleida) attended, finding and rescuing five Labrador puppies, four male and one female. All were in good health. 

The Alguaire Animal Group has condemned the burial of the animals and is now rehoming the puppies, which are between two and three months old. 


Hem de rectificar aquesta publicació…els cadells abandonats no varen ser enterrats varen caure per una escletxa profunda…UNA PERSONA HA ENTERRAT CINC CADELLETS ALGUAIRE….😭😭😭Aquest matí Alguaire, una noia que caminava pel caminet de sota del sagrat cor, ha sentit plorar un cadellet, seguint els lladrucs ha descobert que estava atrapat dins una escletxa de terra….Hem avisat als bombers d,Almenar els quals hem de donar les gràcies per un efectiu rescat….sorpresa!!!! No era un sol cadellet, han rescatat cinc cadellets que algú ha intentat enterrar-los i així desfer-se d,una manera tan aberrant de tota responsabilitat….Es troben acollits al refugi en bon estat de salut….En breu publicarem fotos i es podran adoptar vacunats, xipats i desparasitats….si algú ja n,està interessat/da pot enviar un watsap al telèfon….699216466.Grup animalista d,Alguire.


Geplaatst door GRUP Animalista Alguaire op Dinsdag 17 september 2019

ADOPTATS……😘😘😘DONAR LES GRÀCIES a tantes persones que han trucat per adoptar….Sou molt bona gent, gràcies per demostrar-nos que encara queda solidaritat a la terra….hem intentat contestar a tothom si ens hem deixat algú demanem disculpes….Els cinc cadellets, en perfecte estat….són mestissos de labrador amb els ulls blaus…..són 4 mascles i una femella…Aproximadament entre dos i tres mesos…..podeu contactar per watssap 699216466….Adopcions responsables….Grup animalista Alguaire.

Geplaatst door GRUP Animalista Alguaire op Dinsdag 17 september 2019
LEAVE A COMMENT

Please enter your comment!
Please enter your name here